top of page

Në vitin 1998 Organizata Jo-Qeveritare italiane CEFA, në bazë të një marrëveshje me Qeverinë Shqiptare, themeloi përmes projekteve të zhvillimit një gamë shërbimesh sociale në qytetin e Elbasanit. Stafi i punonjësve socialë, të cilët punuan për zbatimin e këtyre projekteve ,u trajnuan me qëllim që të fitonin kompetencat e duhura për të siguruar dhe ofruar në të ardhmen këto shërbime në mënyrë autonome.

Nga fundi i vitit 2001,një grup punonjësish filluan punën për themelimin e një shoqate jo-fitimprurëse shqiptare dhe në 20 Shkurt 2002, u krijua shoqata Tjeter Vizion. Shoqata mori aprovimin e Gjykatës së Tiranës në 8 Prill 2002. Duke filluar nga Maji 2002 dhe aktualisht, Tjeter Vizion ofron shërbime për target grupet në nevojë në qytetin e Elbasanit.

Origjinën tonë

05 - The indipendent living.jpg

Misione ynë

"Ofrimi i shërbimeve cilësore në fushën sociale, bujqësore dhe shëndetësore për kategoritë në nevojë të shoqërisë me qëllim përmirësimin e jetës së tyre dhe të të gjithë komunitetit"

Vlerat tona

Veprimi ynë bazohet në parimet e barazisë gjinore, mosdiskriminimit, solidaritetit, lirisë, jo dhunës dhe demokracisë. Ne besojmë se nëse secili prej nesh bën pjesën e tij, shoqëria jonë do të jetë më e mirë, më e hapur, gjithëpërfshirëse dhe e aftë për t'i garantuar të gjithëve një shans për t'u përmbushur.

IMG_0616.JPG

Stafi ynë

Arjan.jpg
Diana.jpg
Luli.jpg
Etleva.jpg
Redi.jpg
Marsida.jpg

Arian Çala

Ardiana Kasa

Luljeta Qose

Drejtor ekzekutiv

Menaxhere
programesh

Koordinatore
projektesh

Etleva Veizi

Menaxhere
Finance

Redi Puqe

Specialist VeT, zyra per burrat

Marsida Topuzi

Financiere

Emanuela.jpg

Emanuela Kryemadhi

Asistente projektesh

Shpresa.jpg

Shpresa Lami

Mësuese kursi i rrobaqepësisë

Flori.jpg

Florian Bahja

Mësues kursi i kuzhinës

Silvana.jpg

Silvana Dode

Avokate

WhatsApp Image 2023-05-01 at 21.28.42.jpeg

Romelda Arifi

Psikologe

Skerdi.jpg

Skerdi Ogreni

Punonjës social

Leontina.jpg

Leontina Biçaku

Punonjëse sociale

Amarda.jpg

Amarda Krypa

Punonjëse sociale

Edison Lilo.jpg

Edison Lilo

Punonjës social

AAAAA_edited_edited.jpg

Sara Qosja

Punonjëse sociale

BBB_edited.jpg

Elsa Qosja

Punonjëse sociale

aaaaaa_edited.jpg

Liri Gjana

Njësia Levizëse Kukës

bbbbb_edited.jpg

Erjona Istrefi

Njësia Levizëse Kukës

bottom of page