top of page

Shoqata

Tjetër Vizion

Një shoqëri e fortë me individe të fortë

News 2A
News 3A
News 1A
News 3A
News 1A
News 2A
News 3A
News 4A

Kush jemi

Tjeter vizion është një organizatë jofitimprurëse e themeluar në Elbasan në vitin 2002. Për më shumë se 20 vjet ne jemi angazhuar të mbështesim shtresat më të dobëta të shoqërisë sonë: të miturit, të rinjtë dhe gratë. Ne u ofrojmë atyre një gamë të gjerë shërbimesh që synojnë t'i mbështesin ata në rrugën e tyre për të dalë nga dhuna,

varfëria dhe diskriminimi.

Home page 5
Home page 4
Home page 3
Home page 2
Home page 1
DSC00705

Çfarë bëjmë

Prej më shumë se 20 vitesh jemi angazhuar në ofrimin e shërbimeve të specializuara për disa nga kategoritë më të pafavorizuara të shoqërisë sonë, si të miturit, gratë dhe të rinjtë në disavantazh. Shërbimet tona njihen për efektivitetin e tyre dhe për profesionalizmin e operatorëve që i ofrojnë ato dhe kane mbështetjen e donatorëve të shumtë ndërkombëtarë.

100_0059.JPG

Burimet

Hyni në të gjitha publikimet tona. Ju mund të gjeni bilancet tona, studimet, kërkimet dhe të gjitha materialet që kemi prodhuar për të shpërndarë dhe bërë të njohur shërbimet tona dhe veprimet tona në territor. Mësoni më shumë rreth temave rreth të cilave sillet i gjithë aktiviteti ynë duke eksploruar burimet në internet që ne ju vëmë në dispozicion.

20150612_203128.jpg

Na kontaktoni

Lagja “Aqif Pasha” Rruga “Ali Arapi”, Nr.19, Elbasan, Albania

00355 54 252919

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Formulari juaj është dorëzuar!

bottom of page